Mândru că sunt nesimțit!

Am observat pe facebook, la început, că face prozeliți obiceiul ca atunci când întrebi ceva să ți se răspundă cu altceva, iar când insiști pentru a purta un discurs rațional - pe baza “jocului” inițiat - devii urât, plictisitor, cu “precizări” de mamă, tata, frați și surori.

Dar, am zis că asta am văzut iniţial, fiindcă, ulterior, am constatat că în întreaga Românie proliferează atitudinea asta. Nu mai e cu am eu dreptate jos pălăria, ai tu, la fel. Când nu-mi convine tema de discuție, nu răspund. Când insistă îi zic altceva, de genul știe toată lumea că ești antipatic, șchiop și ai o nevastă șleampătă.

Poate că nu v-ați prins însă  treaba asta, când îl lași pe unul vorbind atunci când nu-ți convine ceeea ce zice poate fi catalogată elegant drept lipsă de transparență. De fapt, e vorba de nesimțire, asta se propagă cu viteza luminii în România. Să lăsăm deoparte perfidia ancestrală, fățărnicia, e vorba de mai mult decât atât. E ceea ce zicea Tudor Octavian : "Nu știu cum să scriu despre înmulțirea și tupeul curvelor și despre rolul hotărâtor jucat de curve în societatea românească de după 1990 (...) Întocmai mie, nici România nu știe ce-i de făcut cu sporul natural de curve, mult mai mare că sporul natural al populației"

Cu mențiunea că atunci când zici curvă nu trebuie să se înțeleagă că e musai vorba de o persoană de gen feminin.


Energy Report

Leave your comments

Post comment as a guest

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
terms and condition.
  • No comments found

The Best United Kingdom Bookmaker lbetting.co.uk Ladbrokes website review