Nu con-tează cât de lung am părul/ Mai presus e cât și cum gândesc

Primarul nu simte nicio presiune când este întrebat ce face cu lărgirea drumului de pe Prelungirea Ghencea, cu finalizarea Pasajului Doamna Ghica, continuarea Pasajului Ciurel spre centura ocolitoare a Bucureştiului, cu blocurile de parcare, care să permită eliberarea primei benzi pe străzile importante ori cu ridicarea gunoiului în timpul nopții, ca la Paris, locul unde n-ai cum să nu observi asta când te găseşti acolo la studii. În schimb, edilul reacționează prompt când e supus "presiunii" alegătorilor în privința podoabei capilare și se tunde.

Odată și această emoție depășită e bine de știut că la pasajul ce trebuia dat în folosință pe 5 mai 2021 mai mult s-a tăiat frunză la câini decât s-a lucrat și s-a dat o față prafului de pe șantier prin plantarea de copaci cu frunze palmate, ceea ce vădește mult deficit de bun simț, în ciuda noului look și nerezolvarea chestiunii poluării, ce nu poate fi soluționată cu taxe, ci doar cu infrastructură.

Și vorba lui Florian Pittiș: “Nu contează cât de lung am părul/ Mai presus e cât și cum gândesc.”

Ceea ce mă miră însă este că nu e conştientizat riscului că tăierea părului poate duce la pierderea puterii, precum a păţit Sampson. Iar ceea ce a făcut cu faţa către electorat e inutil, pentru că votanţii ştiu că năravul nu se pierde. Nici măcar nu se scapă de chelie, pentru că toţi avem, singura deosebire e că pe unele chelii creşte păr şi pe altele nu. Sigur, fără ca particularitatea să justifice tichia de mărgăritar.

În fine, data viitoare când mai intervine plictiseala după cât au stagnat lucrările la mărirea spaţiului de circulaţie pe Prelungirea Ghencea, la darea în folosinţă a Pasajului Doamna Ghica şi la ceea ce urmează după podul de peste şoseaua Virtuţii, poate că n-ar strica să mute mobila prin casă, să-și ia un cadou frumos de la mall sau să cadă pradă - în spaţiul de promenadă duminicală smuls circulaţiei autovehiculelor -  contemplării florilor albe de castan.


Leave your comments

Post comment as a guest

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
terms and condition.
  • No comments found

The Best United Kingdom Bookmaker lbetting.co.uk Ladbrokes website review