Republicanii încep să reducă deficitul bugetar și datoria publică cu Obamacare

După ce s-au gândit o bună perioadă cum să înceapă reforma -  în concordanță cu sloganul “Let’s make America great again”-  republicanii au pus degetul pe Obamacare. Au identificat-o ca principală “rană” ce trebuie vindecată pentru ca banii să nu se mai scurgă de la buget în mod nesăbuit.

Așadar, Obamacare a fost pusă în mijlocul dezbaterii privind ajustarea deficitului fiscal și a datoriei publice, urmând ca după observarea impactului bugetar a legii privind asigurările de sănătate să se poată trage concluzii mult mai clare legate de pertinența și eșalonarea în timp a măsurilor de relaxare a fiscalității și a programului investițional, menit să capaciteze neinflaționist masa monetară excedentară rezultată în urma relaxării cantitative (QE).

Pragmatismul abordării denotă expertiză și va cere piețelor o mai atentă înțelegere a deciziilor economice luate, care să aducă pe baze reale prețul activelor și al banilor.

Și încă o precizare importantă. Se observă că, în mod salutar, decizia aparține Partidului Republican și nu neapărat președintelui Donald Trump.  


Leave your comments

Post comment as a guest

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
terms and condition.
  • No comments found

The Best United Kingdom Bookmaker lbetting.co.uk Ladbrokes website review