Error
  • Error loading feed data

Euro se întăreşte subminând QE. E posibil să avem şi alte exit-uri din UE?

Euro se apreciază excesiv la 1,17 dolari sau 0,91 lire sterline şiar părea că Uniunea Europeană e vinovatul de serviciu, ce va fi strivit de interesele superputerilor, care gestionează deja militar problemele dințările lor.

Inclusiv Marea Britanie ar putea intra în această secvențăși atunci s-ar vedea că singurațintă rămâne politicul corupt din UE.

Haideți însă să vedem mai bine care-s riscurile. Dacă euro se întărește semnificativ relaxarea cantitativă (quantitative easing - QE) este, practic, anihilată. Presiunea pusă pe modificarea comportamentului clasei politice şi  necesitatea schimbării Germaniei cu un alt tip de lider european e evidentă.

Marea problemă este însă că moneda tare reprimă consumulși amplifică deficitele. Cu un euro puternic, QE produce doar îndatorareși o falsă susținere a prețului activelor. Iar când încetezi să le mai sprijini ce poți să mai faci cu banii? Sunt atât de mulți că ar putea fi capacitați doar în bonduri pe 100 de ani, ca să se obișnuiascăși statele euro cu termenul de generații de sacrificiu!

Și, din păcate, ramurile economice care mai merg sunt cele legate de IT. Se poate ieși din criză cu design web, jocuriși divertisment? Acest domeniu este un fals participant la diviziunea muncii, fiindcă nu prea își găsește valoarea în necesitățile unei populații supraîndatorate.

Este posibil să asistăm la un fenomen de segregare întrețările euroși cele care își pot permite să supraviețuiască, deoarece au propria monedă. Cu alte cuvinte nu este exclus ca după Marea Britanie să urmeze şi alte exit-uri din UE.


Leave your comments

Post comment as a guest

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
terms and condition.
  • No comments found

The Best United Kingdom Bookmaker lbetting.co.uk Ladbrokes website review