Error
  • Error loading feed data

Somnul educaţiei naşte secte

Românii dau drumul la televizor, îşi urmează instinctul şi se uită la televiziunile de ştiri care le spun ceea le convine. Şi astfel ei poartă un dialog al surzilor. De regulă, schizofrenici sunt trataţi în spitale specializate, dar care, din păcate, n-au locuri pentru atâţia pacienţi, proveniţi din toate păturile societăţii. Noroc cu terapia prin talkshow.

Telespectatorii participă la emisiuni de enunţuri, ce pot fi doar emoţional îmbrăţişate, nu datorită raţiunii şi logicii. Cu alte cuvinte, în loc de argumente valide, li se vântură dogme. Ceea ce înseamnă că în locul presei, ca tribună care găzduieşte lupta de idei, au apărut nişte secte. 

Dar atitudinea sectară e numai efectul, cauza pentru care emoţia substituie raţiunea şi logica e dată de lipsa educaţiei. Aşa îşi pot permit să apară la televizor tot felul de profeţi mincinoşi, care deşi propagă idei stupide, se bucură de un mare succes.  

E drept că germenii degenerării existau de mult. Pionieratul a fost făcut de MISA. Ulterior a apărut OTV. Televiziunile de ştiri din momentul de faţă îşi hrănesc emoţional adepţii cu răutate în diverse forme, în loc să încurajeze transparenţa, pieţele şi proprietatea privată. Iar marele maestru al polarizării sectare a fost unul dintre conducătorii României. Vă las pe voi să ziceţi care. Să nu spuneţi Regele Mihai. 


Leave your comments

Post comment as a guest

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
terms and condition.
  • No comments found

The Best United Kingdom Bookmaker lbetting.co.uk Ladbrokes website review