Cine garantează că Regatul Unit nu se va confrunta cu o nouă problemă virală după vaccinare?

Un guru, care consideră că potenţa financiară îi permite să exprime orice părere, din orice domeniu, oricât de puţină pricepere ar avea, a spus că dacă 70% din populaţia unei ţări este vaccinată problema coronavirusului se soluţionează. 

Acelaşi capitalist a şocat şi în trecut când a cerut, alături de alţi miliardari, să fie taxat mai aspru de către guvern. Se pare, însă, că Marea Britanie exact acest lucru îl va face, într-un timp foarte scurt va recurge la vaccinare în masă, fiindcă doreşte ca oamenii să se întoarcă la muncă, economia să reînceapă să meargă, pentru a elimina cauzele deficitului bugetar.

Da, dar dacă imediat după rezolvarea chestiunii vaccinării, Regatul Unit se va confrunta cu un nou pericol viral, o tulpină modificată sau un alt virus, cum va reacţiona cel ce şi-a pus speranţa în ser şi injectarea pe scară largă?

Nu vreau să merg pe mâna teoriei conspiraţiei şi să spun că dacă britanicii se întorc la joburile lor i-ar face să moară de invidie pe cei din Uniunea Europeană, pe care tocmai i-au părăsit. Că degeaba le-au depreciat aceştia moneda ca să-i ţină în spaţiul comunitar, UK a găsit soluţii pentru a nu-i fi afectată economia. Că această politică de a-i penaliza pe cei care au abandonat Uniunea va continua cu „arme” medicale. Nu, în niciun caz! Voiam să subliniez doar că dacă eşti unul dintre cei mai bogaţi oameni ai lumii, asta nu te recomandă să-ţi dai cu părerea despre orice şi oricând.


Leave your comments

Post comment as a guest

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
terms and condition.
  • No comments found

The Best United Kingdom Bookmaker lbetting.co.uk Ladbrokes website review