Vehicule de plimbat banii - SPV

Ce se va întâmpla cu afacerile de succes, premiate, de fabricare a măștilor și a mănușilor, după ce dispare obligativitatea să fii echipat ca spărgătorii, după 15 iunie?

Păi, lăudații fabricanți de măști vor începe să dea faliment și să dea în plată business-ul către băncile ce i-au finanțat fără ipotecă, doar pe baza afacerii realizate, instituţii de credit, care, la rândul lor, vor încerca să arunce gaura mai departe Ministerului Finanțelor. Iată din ce se face deficit bugetar, în loc de excedent și iată de ce ne preocupă mai mult cum să finanţăm deficitele, nu să nu le facem.

O idee mult mai bună a Guvernului, respectiv a Finanțelor, ar fi fost să creeze o cerere pe termen lung de ţurumbele și fiindcă cererea pentru ele nu e flexibilă și crește în timp, o dată cu sporul natural, ar trebui să fie susținută de achiziția de mașini de flaxurat ţurumbele.

Pentru cei care nu-s la curent cu ultimele cuceri ale științei şi tehnicii mondiale, venim cu precizarea că principial vorbind e preferabil să nu te apuci de ceea ce nu ești în stare să faci.   


Energy Report

Leave your comments

Post comment as a guest

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
terms and condition.
  • No comments found

The Best United Kingdom Bookmaker lbetting.co.uk Ladbrokes website review